Јавни набавки

Одлука за начинот на уплата на средства на сметката за донација на Фондот за помош и поддршка за справување со кризата предизвикана од вирусот Корона COVID – 19

повеќе

 


 

ЈАВНИ НАБАВКИ 2018

 

 

ГОДИШНИ ПЛАНОВИ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ

 

 

 

ЗАКОН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ