Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Национална установа филхармонија на РСМ 16.09.2021 2021 [4/5] Известување
Министерство за правда - Управа за извршување на санкции 16.09.2021 2021 [4/5] Известување
ЈП „Стрежево“ Битола 16.09.2021 2021 [4/5] Известување
ЈП „Водовод“ Куманово 16.09.2021 2021 [4/5] Известување
ЕЛС Куманово 06.09.2021 2021 [4/5] Известување

Фото галерија

ДЗР и Економскиот факултет потпишаа Меморандум за соработка

Сре, 09.06.2021 - 15:26
Со потпишувањето на меморандумот двете институции изразија согласност за соработка преку заеднички активности и иницијативи од взаемен интерес за едукација и подобрување на знаењето и стручноста

Потпишан меморандум за соработка со UN Women

Вто, 08.06.2021 - 15:12
Овој меморандум се потпиша со цел двете страни да соработуваат во унапредување на спроведувањето на обврските за родова еднаквост во согласност со националните закони и политики

Легализацијата на бесправно изградените објекти во Охрид тест за зачувување на светското културно и природно наследство

Вто, 08.06.2021 - 00:00
Интензивирањето на изградбата на бесправно изградените објекти негативно се одразува на урбаниот развој и на зачувувањето на светското природно и културно наследство во Охридскиот Регион
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео