Политичка партија Единствена Македонија - Предвремени парламентарни избори 2020 година

Сре, 01.01.2020 - 00:00
Категорија
Вид на ревизија
Ревизија на регуларност
Документ број
01 2020 04 23
Статус на ревизијата
[1/5] Одобрена
Годишна програма
2020