Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

Потпишан меморандум за соработка меѓу ДЗР и ИОРРМ

Сре, 29.07.2020 - 15:25
Меморандумот потпишан меѓу ДЗР и Институтот на овластени ревизори на Република Македонија има за цел унапредување на соработката во вршењето на законските надлежност и размена на податоци и искуства

Известување

Пон, 13.07.2020 - 13:28
Учесниците во изборната кампања можат да поднесат Извештај за примени донации за финансирање на изборната кампања од единаесеттиот ден до завршувањето на изборната кампања

Благодарница за ДЗР од министерот Филипче

Пон, 06.07.2020 - 14:59
За покажаниот ангажман и придонес во справувањето со пандемијата предизвикана од Коронавирусот, министерот за здравство Венко Филипче му додели благодарница на ДЗР
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео