Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

Завршна конференција за предизвиците во системот на јавните набавки

29.09.2021 - 10:30
Конференцијата се реализираше во рамки на проектот „Кон отчетни јавни претпријатија“, што го спроведуваше Центарот за граѓански комуникации со финансиска поддршка од Кралството на Холандија
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео