Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

Известување до учесниците во изборната кампања за Локални избори 2021 година

22.10.2021 - 10:00
Државниот завод за ревизија укажува на потребата сите учесници во изборната кампања за локалните избори 2021 година кои до сега не ги поднеле извештаите а биле должни, истото да го сторат во најкус можен рок
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео