Ревизорски извештаи

Планирани ревизии

Фото галерија

ДЗР организираше работилница за новинари

08.07.2022 - 15:00
На одржаниот настан, Главниот државен ревизор м-р Максим Ацевски пред претставниците на медиумите ги презентираше клучните утврдени состојби во Годишниот извештај на ДЗР за 2021 година
 Соопштенија АРХИВА НА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ  Видео