Контакт

Адреса:
Државен завод за ревизија
Палата „Емануел Чучков“
ул. „Јордан Мијалков“ 
1000 Скопје
Република Северна Македонија

Телефон:
(02) 32-11-262
Факс:
(02) 31-26-311

Е-маил: dzr@dzr.gov.mk 

За ДЗР

Ревизорски извештаи

Прописи и стандарди

Образец ИЗПМ

Извештаи на политичките партии

Јавни набавки

Соопштенија

 
Меѓународни ревизорски активности
ВРИ НА ИЗРЕАЛ ИНИЦИРАШЕ СОРАБОТКА СО ДЗР

За време на 23-от конгрес на INCOSAI, кој се одржа во Москва, Русија (23-28 септември), делегација на Државниот завод за ревизија предводена од заменик главниот ревизор Насер Адеми на 26 септември оствари средба на највисоко ниво со делегацијата на Канцеларијата на државниот ревизор и омбудсман на Израел.

 

 

По преставување на двете делегации, државниот ревизор и омбудсман на Израел,  Матанјаху Енглман иницираше на соработка со Државниот завод за работа заради унапредување на капацитетите за ревизија. 

Заменик главниот државен ревизор Насер Адеми се заблагодари на иницијативата и изрази подготвеност за понатамошна соработка која ќе биде детализирана во наредниот период.

 
Назад 
 

Креиран од mijalced на 30.09.2019