Контакт

Адреса:
Државен завод за ревизија
Палата „Емануел Чучков“
ул. „Јордан Мијалков“ 
1000 Скопје
Република Северна Македонија

Телефон:
(02) 32-11-262
Факс:
(02) 31-26-311

Е-маил: [email protected] 

За ДЗР

Ревизорски извештаи

Прописи и стандарди

Образец ИЗПМ

Извештаи на политичките партии

Јавни набавки

Соопштенија

 

Јубилеј на ДЗР

20 години од постоењето на Државниот завод за ревизија (1999-2019)...

Тркалезна маса на тема „Соработка помеѓу Државниот завод за ревизија и парламентот на Република Северна Македонија“

 

 

 

 
Назад 
 

Креиран од mijalced на 30.03.2019